HOPA TSO TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI İLE İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALADI

• 04.04.2019

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Hopa Şube Müdürü Uğur Numanoğlu ve Ticari Müşteri Portföy Yöneticisi Fatih Gümüşkaya Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ile görüştü. TEB tarafından hem Odanın hem de üyelerinin yararlanacağı avantajlar hakkında bilgi veren Numanoğlu imzalanacak işbirliği protokolünün herkes için getirisi olacağını ifade etti.

Uygun post işletim koşulları, avantajlı ticari kredi kartı ve kredi imkânları, ücretsiz hesap işletimi gibi birçok ayrıcalık sağlayan işbirliği anlaşması Başkan Akyürek tarafından incelendikten sonra uygun görülerek ve TEB Hopa Şube Müdürü Numanoğlu ile karşılıklı imzalandı.

Oda ve üyelerine sağlanacak bankacılık hizmetleri ve ayrıcalıklarını kapsayan İş birliği anlaşmasının hayırlı olması temennisi dile getirilerek görüşme sonlandırıldı.

HOPA TSO TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI İLE İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALADI