TOBB ARTVİN KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İLK TOPLANTILARINI YAPTI

• 08.04.2019

Türkiye odalar ve borsalar birliği (TOBB) tarafından girişimcilik kültürünün geliştirilmesi maksadıyla oluşturulan kadın ve genç girişimciler kurulları, il koordinatörü ticaret ve sanayi odaları bünyesinde çalışmalarına başladı.

İl koordinatörlüğü Artvin Ticaret ve Sanayi Odası (ARTSO) ev sahipliğinde TOBB Artvin Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri ile başkanlık seçimi tamamlanan kurulların ilk toplantıları, ARTSO Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantılara, TOBB Artvin Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Komitesi Başkanı Hatice Bur Ersöz, TOBB Artvin Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İcra Komitesi Başkanı Hakan Arslan, kurul ve icra komitesi üyeleri katıldı.

TOBB Artvin KGK ve GGK başkanları kısa ağırlıklı olarak tanışma ve kaynaşma amacıyla yapılan ilk toplantıda kurul üyelerine birlikte çalışarak girişimciliğe sağlayabilecekleri katkılardan bahsettiler. Kurulların çalışma usul ve esaslarına ilişkin bilgilendirmesi yapılan toplantıda ARTSO Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, girişimci kurullarının, ilin, bölgenin ve ülkenin ekonomik gelişmesinde katkı sağlayabilecek çok önemli bir unsur olduğunu belirterek iyi dileklerini paylaştı.

TOBB Artvin Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İcra Komitesi Başkanı Hakan Arslan Hopa TSO Yönetim Kurulu Üyesi olduğunun altını da çizerek, ilde girişimcilik kültürünün hızla geliştirilmesi gerektiğine, bölgedeki ve ülke genelindeki genç ve kadın girişimcilerle tecrübe paylaşımları ile girişimciliğin özendirilmesi gerektiğine dikkat çekti. İl ekonomisinin büyümesi ildeki istihdamın artması açısından girişimcilik hususunun son derece önemli olduğunu ifade etti.

TOBB ARTVİN KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İLK TOPLANTILARINI YAPTI