Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA KAYMAKAMLIĞIN’DAN ODAMIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

  • 09.04.2019
  • hopatso

Hopa Kaymakamı Abdulrrezzak CANPOLAT Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan ARSLAN ile bir araya geldiler.

Hopa Kaymakamı Abdulrrezzak CANPOLAT yaptığı konuşmasında ‘Yaklaşık 2,5 yıl hizmet binanızda bizleri misafir eden ve Kaymakamlık hizmetlerinin yeni Hükümet konağına taşıncaya kadar 4. katta sürdürmemize kolaylık gösteren kıymetli Başkanımız Osman AKYÜREK ile birlikte tüm Meclis Kurulu Üyelerine içtenlikle teşekkür ediyorum. Burada bulunduğumuz sürece boyunca nazik bir ev sahipliği yaptınız. Bugün itibariyle Başkanımıza 4. Katın anahtarlarını teslim ediyorum’ dedi.

Başkan AKYÜREK söz alarak ‘Hopa Kaymakamı CANPOLAT’ a nazik ziyaretinden ötürü teşekkürlerini iletti. Birlikte çalışmaktan onur ve memnuniyet duyduğunu ve bundan sonrada çalışmalarımız bu doğrultuda ilerleyeceğini aktardı. 2,5 yıl misafir etmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek Hükümet konağının Hopa’ya ve milletimize hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

HOPA KAYMAKAMLIĞIN’DAN ODAMIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ