Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

ARTVİN ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ 17-19 NİSANDA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

  • 11.04.2019
  • hopatso

Artvin Çoruh Üniversitesi ve Hopa Ticaret ve Sanayi Odası paydaşlığında 17-19 Nisan 2019’da Artvin Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi gerçekleştirilecek.

Küresel Ekonomi, Finans ve Politikadaki güncel gelişmelerin ele alınacağı kongreye yerli ve uluslararası 100’e yakın akademisyenin makaleleri ile katılacak. Prof. Dr. Ahmet Burçin Yereli, Prof. Dr. Abuzer Pınar, Prof. Dr. Recep Bozdoğan, Dr. Elnur Aliyev ve alanlarından önemli çalışmalara imza atmış daha birçok akademisyenin sunum gerçekleştireceği Kongrenin Sosyal Bilimler alanında bölgede ses getirmesi bekleniyor.

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek yaptığı değerlendirmede ‘ üniversite ile işbirliğinde uluslararası bir kongre düzenlemiş olmanın heyecan verici olduğunu ve akademik anlamda bölgede bu boyutta bir çalışma yapılmış olmasının uzun vadede bölgesel etkilerinin görüleceğini ifade etti.

17-19 Nisan tarihleri arasında yapılacak kongrenin açılışı 17 Nisan Çarşamba günü Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Atatürk Konferans Salonunda gerçekleştirilecek. Programa 18-19 Nisan tarihlerinde AÇÜ Hopa yerleşkesinde devam edilerek tamamlanacak.  

ARTVİN ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ 17-19 NİSANDA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR