BÖLGE ODALARI ARASINDA AKREDİTASYON ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ DEVAM EDİYOR

• 17.04.2019

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 'Akreditasyon Sistemi' çalışmaları kapsamında fikir alışverişi gerçekleştirmek üzere daha önce akredite olan Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı ve Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hakan Arslan ve Hopa TSO Genel Sekreteri Hamdi Yıldırım tarafından karşılandı.

16.04.2019 tarihinde gerçekleştirilen ziyaret sırasında Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, yeni puanlama sistemi çerçevesinde Akreditasyon Standardı kriterlerinin tamamının gözden geçirilmesi ve Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri A.Ş. denetçilerince gerçekleştirilecek olan 'Geliştirme Ziyaretleri' ve 'Akreditasyon Denetimleri' öncesi yapılması ve dikkat edilmesi gereken bazı hususlar konusunda fikir alış verişi gerçekleştirildi.

ATSO Başkanı Kuyumcu daha sonra HOPAPORT Genel Müdürü ve Hopa TSO Meclis Üyesi Meriç Burçin Özer’i makamında ziyaret etti.