HİNDİSTAN YÜKSEK MAHKEME BAŞKANIN’DAN ODAMIZA ZİYARET

• 22.04.2019

Hindistan Yüksek Mahkeme Başkanı Mr. Harminter SINGH ve eşi Madam Satuant KAUR, Punjab ve Haryana eyalet Meclis Üyesi Mr. Dapinter SINGH odamıza ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK,  Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI ve Meclis Üyesi Yener BALKAYA ile bir araya geldiler.

Hindistan Yüksek Mahkeme Başkan Mr. Harminter SINGH ‘ Gürcistan Geosteel LLC firmasının sahibi ve yönetim kurulu üyesiyim. Gürcistan’ın en büyük demir üreticiyiz. Ülke içi ve dışına en çok satış yapan firması olarak biliniyoruz Türkiye’de iş yapmak için bir dizi ziyaretlerde bulunuyoruz. Ticaretin başı olarak da Hopa TSO ziyaret etmekten onur duyuyorum.’ Dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ‘ ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini iletti. Bölgemizin ve odamızın ticari faaliyetleri hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Daha sonra Türkiye Hukuk sistemi ve Hindistan Hukuk sistemi üzerine fikir alışverişi yapılarak hukukun önemi vurgulandı.

HİNDİSTAN YÜKSEK MAHKEME BAŞKANIN’DAN ODAMIZA ZİYARET