HOPA TSO YAKLAŞAN TURİZM SEZONU ÖNCESİ T.C. BATUM BAŞKONSOLOSUNU ZİYARET ETTİ

• 25.04.2019

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve Başkan Yardımcısı Okan POYRAZ yaklaşan turizm sezonu öncesi T.C. Batum Başkonsolosu Sayın Makbule KOÇAK’ ı makamında ziyaret ederek sektör hakkında fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Hopa TSO heyetini makamında ağırlayan Başkonsolos Sarp Gümrük kapısının tamamlanması ile yaklaşan turizm sezonunda Hopa –Batum hattında hem turistlerin hem de turizm işi yapan firmalarımız açısından sorunsuz bir sezon geçirilmesini hedeflediklerini aktardı.

Başkonsolosa kabullerinden dolayı teşekkür edan HTSO Başkanı Osman AKYÜREK sezon boyuncu turizm sektöründe sorun yaşanmaması için yetkililerle işbirliği içerisinde sürecin yürütüleceğini ifade etti. Ayrıca, Kemalpaşa ilçesinde bulunan Makriali kilisesinin de ivedilikle restore edilmesi ve turizme kazandırılmasının Oda olarak sürekli ve her platformlarda dile getirdiklerini ifade ederek bölge açısından önemine tekrar vurgu yaptı.

HOPA TSO YAKLAŞAN TURİZM SEZONU ÖNCESİ T.C. BATUM BAŞKONSOLOSUNU ZİYARET ETTİ