HOPA TSO FIRINCILAR İLE BİR ARAYA GELDİ

• 25.04.2019

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile birlikte fırıncılar ile bir araya gelerek bu yılki Ramazan pidesi fiyatı konusunda görüş alışverişi yapıldı. Toplantıda pide fiyatlarında artışa gidilmesi hususu değerlendirilerek, 2018 Yılı Ramazan pidesi fiyatı ile kıyaslama yapıldı. Maliyetler göz önünde bulunarak ortak kararla 350 gram Ramazan pidesi 3,00-TL bedelle satılmasına oy birliğiyle karar verildi.

Toplantıya Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Yavuz ŞİVİLOĞLU, Yoldere Ekmek Furkan BAĞDATLI, Hopa unlu mamuller Alirıza KARAGÖZ, Örnek fırın Nihat YILMAZ, Karaman Ekmek Metin KARAMAN, Papila Ekmek Kemal BALMUMCU, Makrial Ekmek Murat AKBIYIK ve Bizim fırın’dan Mustafa AKSOY katıldı.

HOPA TSO FIRINCILAR İLE BİR ARAYA GELDİ