BMC’DEN ODAMIZA ZİYARET

• 30.04.2019

BMC Bölge Servisler Sorumlusu Halil İbrahim ATAMER, Yedek Parça Sorumlusu Emre UZUN ve Univera Yazılım Firması Yetkilisi Görkem ÇALIŞKAN odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü AYDEMİR, Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet UZUNKAYA ve Meclis Üyesi Bülent BAYRAK ile bir araya geldiler.

BMC Bölge Servisler Sorumlusu Halil İbrahim ATAMER ‘Yerli ve milli teknoloji ile ticari ve savunma sanayi araçları hakkında Başkan AKYÜREK’ e bilgi verdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ‘ Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek BMC ’nin Milli teknoloji ile araç geliştirmesini büyük bir memnuniyetler karşıladıklarını ifade etti.

Daha sonra Odamızın mesleki yeterlilik belgesi için yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapılarak karşılılık fikir alışverişi yapıldı.

BMC’DEN ODAMIZA ZİYARET