Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

BAŞKAN AKYÜREK VALİ YILMAZ DORUK'U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

  • 07.05.2019
  • hopatso

  

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK Artvin TSO Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin KURT ve Borçka TSO Yönetim Kurulu Başkanı Eşref MERTTÜRK ile birlikte T.C. Artvin Valisi Sn. Yılmaz DORUK’ u makamında ziyaret etti.

Artvin, Hopa ve Borçka TSO Başkanları 19 Mayıs 1919 tarihinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yıldönümünde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında anma ve farkındalık yürüyüşü düzenlemek için Vali DORUK’ tan izin isteyerek kendilerini de yürüyüşe davet ettiler. Hopa’dan Atatürk Anıtın önünde başlayarak fasılalı şekilde dünyanın en büyük Atatürk heykelinin bulunduğu Artvin Atatepe’de tamamlanacak anma ve farkındalık yürüyüşü orada düzenlenecek iftar yemeği ile taçlandırılacak ve farklı etkililikler gerçekleştirilecek. AKYÜREK ayrıca 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Hopa TSO Geleneksel İftar Buluşmasına da Vali DORUK’ u davet etti.  

Görüşmede Hopa TSO Başkan AKYÜREK Hopa Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında çağrı merkezi kurularak istihdam yaratılması konusundaki talebi yineleyerek Vali DORUK’ tan destek beklediklerini ifade etti.

Oda başkanlarına ziyaretlerinden memnuniyet duyduğu dile getiren Vali Yılmaz DORUK birlikte çektirilen fotoğrafın ardından misafirlerini uğurladı.

BAŞKAN AKYÜREK VALİ YILMAZ DORUK'U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ