Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

  • 09.05.2019
  • hopatso

        Odamız Meclis Kurulu toplantısı Gökhan BIYIKLI Başkanlığında Bugün saat 13.00’de odamız Meclis Toplantı salonunda aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı.

Gündemin birinci maddesine geçilerek mizanı inceleme komisyonu tarafından incelenen ve onaylanarak Meclise sunulan Mizan değerlendirildi. Komisyon üyesi Muhammet UZUNKAYA sözlü olarak Meclise bilgilendirme yaptı. Değerlendirme sonunda aylık mizan katılımcıların oy birliğiyle onaylandı. 

Gündemin ikinci maddesine geçilerek Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI kurula bilgi verdi. 19 Mayıs 100 Yıl anma yürüyüşü için hazırlıkların tamamlandığı kurula aktarıldı. Yürüyüş kapmasında 300’ e yakın tişört bastırılması, araç ve Artvin de yapılacak iftar için tahakkuk edecek maliyetlerin Artvin, Borçka ve Hopa TSO Olarak bölüşülmesine karar verilerek bu kapsamda odamıza tahakkuk edecek faturaların ödenmesine karar verildi.

Gündemin üçüncü maddesine geçilerek Geleneksel İftar Organizasyonu değerlendirildi. Bu yıl 19 Mayıs 100. Yıl Ramazan ayına denk gelmesinden dolayı, 100. Yıl anma yürüyüşü organizasyonu kapsamında Artvin’de yapılacak olup tüm meclis üyeleri kendi meslek gruplarını arayarak programa davet edilmesine karar verildi.

Gündemin dördüncü maddesi geçilerek 10-12 Mayıs 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan ‘12. Uluslararası turizm ve otel Ekipmanları’ ve ‘2. Uluslararası medikal turizm’ fuarına katılım değerlendirildi. Oda olarak katılım sağlanmasına turizmci üyelerin bilgilendirilerek Artvin için ayırtılama stantta tanıtım materyal sergilenmesi için organize edilmesi açılış programına müsait olan oda yöneticilerin katılmasına karar verildi. Bu kapsamda tahakkuk edecek faturaların oda tarafından karşılanmasına karar verildi.

Gündemin beşinci maddesine geçilerek 19 Haziranda gerçekleştirilecek olan Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde keşfedilmemiş fırsatlarla ilgili eski Sovyetler birliği ülkeleri liderleri bir araya getirilmeyi amaçlanan BİA formunu üyelere mesaj yoluyla bilgi verilmesine karar verildi.

Gündemin altıncı maddesine geçilerek 1-2 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen TOBB 75 Genel kuruluna Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı, TOBB Delegesi, TOBB Genç girişimciler Başkanı ve oda genel sekreterin katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK değerlendirme yaparak kurula bilgi verdi. T.C Cumhurbaşkanının katılımı ile açılışın gerçekleştirildiği, katılımın yoğun olduğu bilgisi paylaşıldı.

Gündemin yedinci maddesine geçilerek Yönetim Kurulunun 09.05.2019 tarih ve 56 Sayılı kararlarında pide fiyatının 350 gram 3,00-TL’ye satılması değerlendirilerek uygun görülmüştür.

Gündemin sekizinci maddesine geçilerek Ardeşen TSO Meclis üyeleri ile karma meclis toplantısı yapılması değerlendirildi. Haziran ayı meclis toplantısının karma olarak yapılmasına toplantıda turizm, inşaat, nakliye sektörleri olarak bölgesel sorunların ele alınmasına karar verildi.

Gündemin dokuzuncu maddesine geçilerek Pazar TSO yeni hizmet binası yapmakta olup yeni hizmet binası için maddi yardım talebi değerlendirildi.  Talebin Yönetim Kurulu toplantısında değerlendirilmesine karar verildi.

Gündemin onuncu maddesine geçilerek Artvin Hopaspor Kulübünün 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü saat 10.00 ile 13.30 arası olağan üstü Genel kurul toplantısı için Atatürk konferans salonunu talebi uygun görülmüştür.

Gündemde görüşülecek başka madde olmadığından toplantı son verilerek karar kayıt altına alındı.

HOPA TSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
HOPA TSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ