HARE ASANSÖR' E TEBRİK ZİYARETİ

• 21.05.2019

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  (TOBB) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde belirlenen Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına giren Hare Asansör İmalat İnşaat Elektronik İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti Sahibi ve aynı zamanda Oda Yönetim Kurulu Üyesi olan Hakan Arslan’ ı ziyaret ederek başarılarından dolayı tebrik ettiler.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinin başarılarına küresel ölçekte dikkat çekmek ve küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek için düzenlenen ve başvuran şirketlerin 2015-2017 arası iki yıllık ciro artışı dikkate alınarak yapılan Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi yarışmasının sonuçları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak üzere Samsun'a çıkışının 100'üncü yılı dolayısıyla Samsun'da açıklandı. Firmaların yöneticilerine Varank, Pekcan ve Hisarcıklıoğlu tarafından plaket takdim edildi.

HARE ASANSÖR' E TEBRİK ZİYARETİ