Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA LİMAN BAŞKNALIĞI ÖNEMLİ BİR TOPLANTIYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

  • 06.08.2019
  • hopatso

Ulaştırma Bakanı Baş Danışmanı (Danıştay Eski Üyesi, Deniz Ulaştırması Eski Genel Müdürü, Deniz Hukuku Uzmanı Ve Emekli Albay) Ali KURUMAHMUT, Danıştay üyesi(Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı eski Müsteşar Yrd. ) Hayrettin KADIOĞLU, Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Necdet SÜMBÜL, Deniz Ulaştırma ve İç sular Genel Müdür Vekili Taner KESKİN,  Trabzon 11. Bölge Müdürü İhsan GÜMRÜKÇÜ, Trabzon 11. Bölge Müdürü Yrd. Bilal TÜMUR, Bakanlık Danışmanı (Trabzon Eski Bölge Müdürü) Selim TEMİZ,  Trabzon Liman Başkanı Temel ADIGÜZEL ve Rize Liman Başkanı Uğur UZUNOĞLU’ ndan oluşan heyet Hopa Liman Başkanlığını ziyaret etti.

 Hopa Liman Başkanı Zeki Muammer Merev’in ev sahipliğinde yapılan toplantıya Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Hopa 307. Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Can ÇAKICI, Hopa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Zafer ÖZTÜRK ve Hopa Liman İşletmeleri (HOPAPORT) temsilcisi Oğuz ÇAPKINOĞLU katıldılar.

Balıkçı barınaklarındaki son durum ve teslim tarihi, sahada yapılan düzenlemeler, Sahil Güvenliğin Sarp’ta bulunan yeri ve limandaki çalışmalar hakkında bilgi paylaşımının gerçekleştiği toplantı son derece verimli geçti.

Hopa TSO başkanı AKYÜREK toplantıda gündeme gelen konular hakkında izlenimlerini aktararak Oda olarak tespit ve önerilerini ziyaret heyetiyle paylaştı. 

HOPA LİMAN BAŞKNALIĞI ÖNEMLİ BİR TOPLANTIYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI