HOPA TSO EGE BÖLGESİ KIRTASİYECİLİK SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİNİ AĞIRLADI

• 06.08.2019

Rizeli Bürokratlar, Yöneticiler ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı ve ERAYSAN Grup Yönetim Kurlu Başkanı Erol AYKUT’ un öncülük ettiği Ege Bölgesinde Odalar bünyesinde kırtasiyecilik sektöründe faaliyet gösteren firma yetkilileri ve eşlerinden oluşan heyeti Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK makamında ağırladı.

Konak Kırtasiyecilik Tur. Tic. Ltd. Şti. Yönetim KurUlu Başkanı ve Marmaris Ticaret ve Sanayi Odası Eski Meclis Başkanı M. Hüseyin SÜER, Mas Masaüstü ve Ofis Gereçleri A.Ş. Genel Müdürü Salih KARABULUT, Ozan Kırtasiye Şirketinin sahibi Ozan ERGÜLEN, Ercanlar Day Tük Malzemeleri Tic. Ltd. Şti. sahibi Kamil ERCANLAR, Peker Kırtasiye firma sahipleri Hakan Peker ve eşi Derya Peker, Derya Ofis Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş. sahibi Yusuf KOHEN ve eşlerinden oluşan heyet eşleriyle birlikte bölgede yaptıkları ziyaretler kapsamında ilçemize gelerek Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı AKYÜREK ve eşi Gülseven AKYÜREK’ i ziyaret etti.

AKYÜREK, kısa süren ziyarette bölge ekonomisi hakkında ziyaretçilerine bilgiler verdi. Bölgede üretilen çaylardan ziyaretçilerine takdim eden Başkan hem Hopa’da hem de Gürcistan tarafında yapmayı düşünecekleri ticareti yatırımlarla ilgili kendilerine yardımcı olabileceklerini de söyleyerek misafirlerini uğurladı.

HOPA TSO EGE BÖLGESİ KIRTASİYECİLİK SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİNİ AĞIRLADI