HOPA TSO MAVİ YEMİŞ ÜRETİCİSİ KIRAN’I ZİYARET ETTİ

• 14.10.2019

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI Bölgemizin en önemli Mavi yemiş ve Aronia Üreticisi olan Odamızın üyesi İş insanı Sayın Fatih KIRAN’ ı ziyaret eti.

Üretimi, Pazarlaması ve Ürünlerin İnsan sağlığına katkıları ’nın değerlendirildiği görüşmede, KIRAN; Her iki ürünün Türk Patent ve marka kurumu tarafından Marka tescil belgesinin sahibi olduğunu, Kapasitesinin her yıl artarak sürdüğünü belirtti.

Adı geçen Mavi yemiş ve Aronia nın İnsan sağlığına yaptığı katkıların Bilimsel ölçekte Üniversitelerin yaptığı araştırmalarla kanıtlandığını belgeleriyle anlatan Sayın Kıran, Devlet Destekleri konusundan odamız aracılığıyla girişimlerde bulunarak üretiminin arttırmak ve Bölge ekonomisine daha fazla katkıda bulunmak yönünde görüşlerini belirtti.

Ekili alanları teker teker tanıtan yatırımcımız KIRAN Önceki dönemlerde Yatırımına Kivi üretimiyle başladığını ancak ilerleyen zamanda gerek verim gerekse Kiviye gösterilen rağbet ’in düştüğünü, bu nedenle diğer ürünlerin üretimine yöneldiğini ifade etti.

Oda Yönetim Kurulu başkanı Osman Akyürek ve Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı Kendisine gösterdiği konukseverliğinden ötürü teşekkür ederek Çalışmalarında başarılar dilemişlerdir.

HOPA TSO MAVİ YEMİŞ ÜRETİCİSİ KIRAN’I ZİYARET ETTİ