HOPA TSO HOPA LAZ BÖREĞİ VE HAMSİLİ EKMEK İLE ANTALYA YÖREX’TE YERİNİ ALDI

• 24.10.2019

23-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilmekte olan Antalya Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) 10. kez kapılarını açtı. 81 ilden 164 oda ve borsa, 18 kalkınma ajansı ve toplam 647 katılımcının yer aldığı fuarı 250 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarın açılışını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptı.

Ülkenin dört bir yanından gelen coğrafi işareti alınan ve başvuruları yapılan yerel ürünlerin sergilendiği fuara Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Başkan Yardımcısı Okan Poyraz eşleriyle birlikte katıldı.

Fuarın açılışında konuşan HİSARCIKLIOĞLU coğrafi işaret konusunun ne kadar önemli olduğuna dikkat çekerek bu çalışmayı kendi bünyesinde yürüten, ürünlerine sahip çıkan oda ve borsalara teşekkür etti.

Fuar alanındaki stantları gezen Hisarcıklıoğlu’na Hopa TSO standında Hopa Laz Böreği ve Hopa Hamsili Ekmeği ikram edildi.  Hopa TSO Başkanı AKYÜREK TOBB Başkanına Hopa Laz Böreği ikram ederek coğrafi işareti aldıklarını ve Hopa Hamsili Ekmek Coğrafi İşaret başvurularının gerçekleştiği bilgisini paylaştı.

Hopa TSO standını Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Artvin TSO Başkanı Seçkin Kurt, Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir ve Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, ziyaret etti.

Antalya TV’ de canlı yayın programına katılan Hopa TSO Başkanı Akyürek fuar katılımcıları tarafından da büyük ilgi gören Laz Böreği, Hamsili Ekmek, Hopa ve bölge ekonomisi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

HOPA TSO HOPA LAZ BÖREĞİ VE HAMSİLİ EKMEK İLE ANTALYA YÖREX’TE YERİNİ ALDI