HOPA TSO HEYETİ ANTALYA TSO BAŞKANI ÇETİN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

• 25.10.2019

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Başkan Yardımcısı Okan Poyraz Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin’i makamında ziyaret etti.

23-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilmekte olan Antalya Yöresel Ürünleri Fuarına katılmak üzere Antalya’da bulunan Akyürek ve Poyraz eşleriyle birlikte ATSO Başkanı Çetin’i ziyarette bulundular.  Odacılık faaliyetleri bölge ekonomileri ve YÖREX hakkında gerçekleştirilen sohbette Odalar arasındaki diyaloğa dikkat çekildi.

Doğu Karadeniz bölgesini görmeyi çok istediğini dile getiren Çetin’i Hopa TSO Başkanı ilçeye davet ederek kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. Ziyaretin sonunda Hopa’dan götürülen çay ve mavi yemiş şurubu Başkan Çetin’e takdim edildi.

HOPA TSO HEYETİ ANTALYA TSO BAŞKANI ÇETİN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ