HOPA TSO TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

• 12.11.2019

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Oda Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI ve Oda meclis üyesi Kemal GAZİOĞLU 4 Kasım 2019 günü Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundular.

Başkan Suat HACISALİHOĞLU’ nun Makamında yapılan görüşmelerde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Genel sekreterliğine yeni seçilen Ali Rıza Kul da hazır bulundu.

Her iki şehrin ekonomik verileri ve ülke ekonomisinin görüşüldüğü bu kabulde, Bölgesel kalkınma için yapılabilecek atılımlar, transit nakliye sektöründe gelinen durum ve Turizm alanında Doğu Karadeniz’de gerçekleştirilebilecek projeler değerlendirildi.

Sıcak ve samimi bir havada geçen toplantı karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.

HOPA TSO TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ