Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO AYLIK OLAĞAN PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

  • 10.12.2019
  • hopatso

 

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Personeli aylık olağan toplantısını 10 Aralık Salı günü Oda Genel Sekreteri Hamdi YILDIRIM başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Ticaret Sicil Müdürü Ebru KARA, Ticaret Sicil Müdür Yardımcısı Yücel ALTUNKAYA, Bilgi İşlem Sorumlusu Hami TATAR, İç Hizmetler Sorumluları Şahinaz TOPALOĞLU ve Hanife TEMELKAYA, Geçiş Belgesi Ofisi Personelleri Hakan KÖSE, Onur GÜMÜŞ ve Öner Cenk CiHAN Katıldı.

Toplantı gündem maddeleri,

Kalite Belgesi Denetimleri değerlendirildi. ISO 9001:2015 belgesinin geçerlilik süresi 13.12.2019 tarihinde sona erdiği personelle paylaşıldı. Bu kapsamda TÜRK LOYDU tarafından verilen belgenin yenileme başvurusunun yapıldığı, yeni sözleşmenin imzalandığı denetim için tarih beklendiğini personel ile paylaşıldı.

Geçiş Belgesi verileri değerlendirildi.  Geçiş belgeleri ile ilgili dağıtım ofisi personeli bilgi verdi. Geçtiğimiz yıla göre bu yılın on birinci ayında daha fazla belge satış olduğu bilgisini paylaştı. Geçiş belgesi verileri incelenerek arşivlendi.

Eğitim talepleri değerlendirildi. Personelden Stres yönetimi eğitimi talep edildi. 2020 Eğitim planına eklenerek gerçekleştirilmesine karar verildi.

 

HOPA TSO AYLIK OLAĞAN PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI
HOPA TSO AYLIK OLAĞAN PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI