Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

AVUKAT SEDAT TOPALOĞLU’NA TEŞEKKÜR

  • 12.12.2019
  • hopatso

Hopa Ticaret ve Sanayi Odasının Kuruluş tarihi ile ilgili çalışmalara destek veren Avukat Sayın Sedat TOPALOĞLU’ nu Meclis Toplantısına davet edilerek plaket taktim edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ‘ Dersaadet kayıtlarına dayanarak İstanbul Ticaret Odasının arşivlerinde Odamızın Kuruluş tarihi ile ilgili kayıtların bulunduğunu öğrendiğimizde, çalışmalar başlattık. İstanbul’da bizim elimiz ayağımız olacak bir hukukçuya ihtiyacımız oldu ve soğulsun Sedat Bey bizden hiçbir ücret almadan defalarca İTO’ nun arşivlerine giderek yetkililerle bire bir görüşerek bizim bu belgeyi biran önce alabilmemiz için çaba sarf etti. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası oy birliğiyle almış olduğu kararla kendilerine plaket taktim etmeyi uygun gödü. Meclis Üyeleri adına kendisine teşekkür ediyoruz.’ dedi.

Avukat Sedat TOPLAOĞLU ‘ Ben her zaman söylüyorum Yönetime geldiğiniz iki dönemdir Hopa’ nın gururusunuz, Osman beyin önderliğinde sizleri tanımış olduğumdan çok memnunum. Hopa için çok daha güzel işlere imza atacağınıza eminim sizlerle bir arada olmaktan onur duydum hepinize teşekkür ediyorum.’ dedi.

AVUKAT SEDAT TOPALOĞLU’NA TEŞEKKÜR