HOPA TSO EV SAHİPLİĞİNDE E-DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

• 17.12.2019

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ve Artvin Serbest Mali Muhasebeci Mali Müşavir Odası Öncülüğünde Odamız Atatürk Konferans Salonunda EDM Bilişim Sistemleri ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş katkılarıyla  E-Dönüşüm Semineri verildi.

EDM Bilişim Satış Yöneticisi Ahmet Fatih; E-Dönüşüm ürünlerinden E-Fatura, E-arşiv Fatura, E-İrsaliye, E-Defter, E-Defter Saklama, E-Müstahsil Makbuzu, E-Serbest Meslek Makbuzu gibi servisleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğde yayınlanan işlemlerin, Uygulamalı olarak gösterildiği seminere, Hopa TSO Başkanı Osman AKYÜREK ve Yönetimi, Artvin SMMMO Başkanı Serdar YAZGAN, Hopa EDM Bayisi Levent YAZICI, Mali Müşavirler, Muhasebeciler, STK Yetkilileri, Hopa iş camiası ve Hopa esnafı katıldı. Ayrıca Artvin İli ve ilçelerinden de katılanlar da oldu. Yoğun ilgi olması nedeniyle Atatürk Konferans Salonu doldu. Bazı misafirler de semineri Ayakta izlediler.

Konferans sonunda soru cevap ile akıllarında kalan sorulara cevap verildi. Bu konuda Hopa EDM Bilişim ve E-imza Bayisi Bayii Yazıcılar Bilgisayar tarafından destek alabilecekleri bilgisi verildi.

HOPA TSO EV SAHİPLİĞİNDE E-DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ