MOBİLYACILAR SİTESİ KURULMASI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

• 13.01.2020

Sınırlı Sorumlu Mobilyacılar kooperatifi Başkanı Sayın İslam Durmuşoğlu ve Başkan Yardımcısı Tener Bilgin Hopa da mobilyacılar sitesinin kurulması için yapılan çalışmalar neticesinde Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve mobilyacılar sitesinin kurulması planlanan arsa sahiplerinden İrfan Topaloğlu ile bir araya gelerek odamızda bir görüşme gerçekleştirildi.

Başkan Akyürek ‘bu görüşmede bizim aracı olma sebebimiz burada Sınırlı Sorumlu mobilyacılar Kooperatifinin Hopa da bir Mobilyacılar Sitesi kurulmasına aracılık etmektir. Hopa ve bölgemiz için önemli bir fırsat olacağını düşünüyoruz. İrfan Topaloğlu aynı zamanda Hopa da Otobüsçüler Derneği Başkanlığı yaptığı içinde sosyal görevleri arasında bu önemli görevi de uzlaşma ve anlaşma anlamında yerine getireceği düşünüyorum kendilerini odamızda ağırlamaktan Şeref duyuyoruz.’ Dedi.

MOBİLYACILAR SİTESİ KURULMASI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR