Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

CUMHURBAŞKANLIĞI BAŞ DANIŞMANI DR. İSRAFİL KIŞLA’DAN MÜJDELİ HABER

  • 06.02.2020
  • hopatso

 

Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı Dr. İsrafil Kışla kendisini makamında ziyaret eden Hopa Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek’e Global Şirketlerle (Çağrı Merkezleri) konuşarak Hopa’da çağrı merkezi açılması hususunda özel çaba sarf edeceğini söyledi. Başkan Akyürek bu projenin hayata geçirilmesi durumunda yaklaşık 150 kişiye istihdam sağlamasını bekledikleri ifade etti.

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek TOBB Vergi Komisyonu toplantısı nedeniyle gittiği Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı Dr. İsrafil Kışla’yı beraberindeki Rize TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Artvin TSO Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt ile birlikte ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Rize-Artvin Havalimanı çalışmaları ve Hopa TSO’nun gündeminden düşürmediği çağrı merkezi konuları ele alındı. Baş Danışman Dr. İsrafil Kışla havalimanının 2020 yılında Ekim ayı içerisinde açılacağını ifade etti. Başkan Akyürek konu hakkındaki değerlendirmesinde bölgesel turizm ve bölgesel ekonomi açısından son derece önemli bir yatırım olan havalimanının adının mutlaka Rize-Artvin Havalimanı olması gerektiğine dikkat çekti. 

CUMHURBAŞKANLIĞI BAŞ DANIŞMANI DR. İSRAFİL KIŞLA’DAN MÜJDELİ HABER
CUMHURBAŞKANLIĞI BAŞ DANIŞMANI DR. İSRAFİL KIŞLA’DAN MÜJDELİ HABER