Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

EKMEK FİYATI BELİRLEME KOMİSYONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  • 20.02.2020
  • hopatso

Hopa Ticaret ve Sanayi Odasına pişmiş ekmek fiyatların yeniden belirlenmesi için oda üyesi fırıncılardan gelen talepler değerlendirilerek, ekmek fiyatı belirleme komisyonu toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya Hopa belediyesi zabıta amiri Şenol BEŞİROĞLU, İl Ticaret Müdürlüğü Temsilen Eda YAZICI, Hopa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ebru TUĞRALI KARAGÖZ, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve Hopa Esnaf ve Sanatkâr Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman KÜÇÜKALİ komite üyesi olarak katıldılar.

Komisyon üyeleri fırıncıların pişmiş ekmek fiyatında oluşan maliyetler ilgili talebi doğrultusunda yapılan araştırma ve kurumlardan elde edilen fatura ve belgelere dayanılarak bir değerlendirilme yaptı. 260 gram pişmiş ekmek fiyatı, komisyon üyeleri tarafından tüm maliyetler göz önüne alınarak, artan fiyatlar hesaplanarak, KDV dâhil fiyatı ve ilde yapılan Esnaf ve sanatkârlar odalar birliği komisyon kararı göz önüne alındığında, Pişmiş ekmek fiyatı 270 gram ekmeğin 2,00-TL’ ye tüketicilere satılmasına oy birliğiyle karar verildi.

EKMEK FİYATI BELİRLEME KOMİSYONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ