Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

KAMUOYUNA DUYURU

  • 10.03.2020
  • hopatso

 İlçemiz konum itibariyle Transit nakliyenin ve dolayısıyla ülkenin ihracatının can damarları olan karayolu güzergâhının en önemli noktalarından birindedir. Bizler Hopa TSO olarak bu işleyişin gerek ilçemiz, gerek Ülkemiz adına en sağlıklı en verimli şekilde sürdürülebilirliğini sağlamak için azami gayreti göstermekteyiz.

Sadece Hopa ve Kemalpaşa için değil sektördeki tüm nakliye firmalarının her zaman eli olduk, kulağı olduk, sesi ve ortağı olduk. 7gün 24saat telefon başında nakliyenin sorunlarının giderilmesi noktasında ilgili mercileri rahatsız etmek pahasına uyardık baskı yaptık, yeri geldi ülke ihracatının önünü açmak adına kapılarda sabahladık.

Bu süreçte sorumluluğumuz dışında gelişen, bizle ile ilgisi olmayan olumsuzluklara da dokunmaktan geri durmadık.

‘Neme lazım, demedik ve hatta işgüzar olduk ülke ihracatına katkısı adına bunu yapmayı milli sorumluluk adına vazife addettik fazlasına soyunduk.

Gayretiniz sağduyulu kesimlerce her zaman takdir ve teşekkür ile değerlendirilmiş olup özverimiz karşılık bulmuştur.

Ancak; yakın tarihte sorumluluğumuz ve kusurumuz söz konusu değilken sosyal medya aracılığıyla tarafımıza mesnetsiz haksız ve acımasızca yapılan eleştirilere üzülerek şahit olmaktayız. Herkesin bildiği üzere Transit nakliyenin Sarp Sınır Kapısı güzergâhında Tırların sırası, Tır parkı ücretleri Kaymakamlık ve Özel İdare bünyesinde alınan kararlar doğrultusunda yürütülmektedir.

Bu hususta Hopa TSO’nun herhangi bir tasarrufu, yönlendirmesi ya da nakliyecimiz aleyhine menfi teklifi asla söz konusu olmamıştır.

Tır kuyrukların sorumlusu bizmişiz gibi algı oluşturmaya çalışan, Yönetim Kurulu Başkanı olarak bana, Hopa TSO meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerine mesnetsiz, şuursuz ve haksız saldırıları şiddetle kınıyoruz.

 O nakliye sektörü ki;

Problemlerin çözümü noktasında kendilerine katkı vermek için yanında olduğum eylemlerden ötürü mahkemelerde yargılandığım ve Ceza aldığım bir güruhtan oluşmaktadır.  Dün olduğum gibi bugün ve yarın da mahkemelerde yargılanmak pahasına yanlarında olmaktan asla vazgeçmeyeceğim.

Hakkımızda sosyal medya aracılığıyla yürütülmeye çalışan küfür, hakaret ile yapılan kara propagandanın, başta sosyal medyadan yazan ve söyleyen onu beğenen ve paylaşanlar olarak kime ne faydası var

Suçlamalar, ithamlar, iftiralar maddi deliller ve ispatlanabilir ligi ile birlikte ayakları yere basan gerçeklerle örtüşen yapıda olması gerekir.

‘Müddei iddiasın ispatla mükelleftir’ deyiminden hareketle, elinde aleyhimizde bilgi, belge ve kanıt barındıran herkes ya da her kurum elindekileri yüce Türk adaletine sunmak ve ispatlamak noktasında yükümlüdür.

Bireye, topluluğa ya da kurumsal şahsiyete fütursuzca saldırı ve iftira ne insanlıkla ne de kamu vicdanıyla örtüşmez.

Dönemsel yönlendirmeler, telkinler ve kötü niyetli yaklaşımlar Hopa TSO bünyesindeki dava arkadaşlarımızı ve birliğimizi bozmak, yaralamak amacı barındıran tuzaklara asla düşmeyeceğiz.

Akıl tutulmaları, önyargılar, ferasetsiz beyanlar ve iftiralar bir gün yüce Türk adaleti huzurunda hesap verecektir.

Ama biz de her zaman ortaklarımızın etrafında, yanında, yakınında ve içinde olmaya devam edeceğiz.

Gerçekleştirilen basın açıklamasına Hopa TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, Artvin İşadamları Derneği Başkanı Seçim Altınkaya, UND Temsilcisi Alişan Ender Topaloğlu, Hopa Arama Kurtarma Derneği Başkanı Gökhan Bıyıklı, Hopa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Celil Yıldırım, , Hopaport Genel Müdürü Meriç Burçin Özer ve basın mensupları katıldılar.

KAMUOYUNA DUYURU
KAMUOYUNA DUYURU
KAMUOYUNA DUYURU
KAMUOYUNA DUYURU