DEKAN’DAN ODAMIZA ZİYARET

• 11.03.2020

Hopa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet ERSOY ve Dekan yardımcısı Sayın Doktor Öğretim üyesi Uğur UZUN odamıza ziyaret gerçekleştirdi. Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI başkanlık makamında misafirlerini ağırladı.

Ziyarette, İlçemizde eğitimdeki başarı düzeyinin değerlendirilmesi, eğitim konusunda yaşanan sorunları tespiti ve çözümü gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Hopa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet ERSOY ve Dekan yardımcısı Sayın Doktor Öğretim üyesi Uğur UZUN’ un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Dekan Prof. Dr. Mehmet ERSOY konukseverliği ve güler yüzünden dolayı AKYÜREK ve BIYIKLI' ya  teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

DEKAN’DAN ODAMIZA ZİYARET