TOBB BÖLGE ODA-BORSA BAŞKANLARI TOPLANTISI VİDEO KONFERANSLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

• 15.04.2020

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (HTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK video konferans ile Bölge Oda/Borsa Başkanları ile istişare toplantısına katıldı. Toplantıya Trabzon, Rize, Artvin, Bayburt ile ilçelerindeki oda ve borsaların başkanlarının katıldığı toplantıda koronavirüs salgını nedeniyle ortaya çıkan sıkıntılar ve alınacak önlemler değerlendirildi. Ayrıca Oda/Borsa işadamlarından gelen sorunların rapor haline getirilerek bakanlıklara gönderilmek üzere TOBB'a iletilmesiyle ilgili konular görüşüldü.

Başkan AKYÜREK’ Sarp sınır kapısına test kitleri gönderilmesi ve işe devam kredisi ile ilgili talepleri iletti. AKYÜREK’ Sarp sınır kapısında şoförlere uygulanan 14 gün karantina süresinin odamız tarafından yapıldığı söylentilerin tamamı yalan haber olduğunu dile getirdi.

TOBB BÖLGE ODA-BORSA BAŞKANLARI TOPLANTISI VİDEO KONFERANSLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.