Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO’DAN CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA ÖZEL YARIŞMA

  • 17.04.2020
  • hopatso

 İçinde bulunduğumuz Koronavirüs salgını nedeniyle evde tutmaya çalıştığımız çocuklarımıza Pandemi dönemi sonrası için şenlik havasında geçecek bir etkinlik yapıyoruz.

23 Nisan 1920 yılında TBMM’nin açılışı, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yıldönümü nedeniyle Hopa ve Kemalpaşa ilçelerimizde ikamet eden 100 çocuk 23 saniyelik video görüntüsünü HOPA TSO’nun Whatsapp veya Messenger adresine göndererek yarışmaya katılacak.

23 Nisan Saat 23’e kadar gönderilecek olan 23 saniyelik görüntülerin tamamı HOPA TSO’nun internet sitesinde ve Sosyal Medya sayfalarından yayınlanacak. Katılan çocuklara Pandemi sonrası HOPATSO tarafından belirlenecek olan bir tarihte 100. Yıl tişörtü ve Hopa’da bulunan lunaparkta kişi başı 3 adet oyun hakkı hediye olarak verilecek. Katılımcılar arasında seçilecek olan ilk on sıralamasına da çeşitli ödüller verilecektir.

Etkinlik ile ilgili kısa bir açıklama yapan Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek çocuklarımıza hitaben “Sizlerin geleceği için bizler çalışıyor ve sizleri evde tutuyoruz. Şimdi sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Sizden beklentimiz aile büyüklerinizin telefon kamerayla 23 saniyelik bir video çekip bize göndermenizdir. Videonuzun Konusu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıyla ilgili şiir, kompozisyon, hikâye,  makale veya bir düşünüz olabilir. Çektiğiniz bu görüntüyü 05323480889 No.lu Whatsapp hattımıza veya https://www.facebook.com/hopatso/ adresini isimsoy isim ve yaşınızı belirterek yollamanızdır” dedi.

HOPA TSO’DAN CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA ÖZEL YARIŞMA