HOPA TSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

• 05.06.2020

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası aylık olağan Meclis Toplantısı Covit-19 tedbirleri kapsamında 4 Haziran Perşembe günü alınan tedbirler ile Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI başkanlığında Meclis üyelerin katılımıyla odamız toplantı salonunda gerçekleştirildi. Aylık Olağan Meclis Toplantısında 12 Gündem Maddesi görüşüldü.

Meclis toplantısı gündem maddeleri, Oda İç Yönergesi 23. Madde gereği toplantıya katılım durumunun kayıt altına alınmasının değ. Son 3 Aylık mizanın değerlendirilmesi onaylanması, Tamamlanan Meslek grubu kahvaltısı anket sonuçlarının sunumu ve değ. Koronavirüs salgını, Sektörel etkileri ve yeni normalleşme sürecinin değerlendirilmesi, Trabzon’da bulunan dış temsilcilerin ziyaretinin değerlendirilmesi, Artvin Odaları müşterek toplantısının değerlendirilmesi, Makriali Kilisesi ile ilgili yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi, Ramazan ayı gıda yardımlarının değerlendirilmesi, Mesleki yeterlilik programı açılmasının değerlendirilmesi, Askı çözümlerinin değerlendirilmesi, Tescil talebinin değ., Odaya kesilen faturaların ödenmesinin değ., yardım talebinin değerlendirilmesi maddeleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

HOPA TSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ