Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO KAÇKAR GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRÜ’NÜ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

  • 26.06.2020
  • hopatso

Hopa TSO heyeti Kaçkar Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü atanan Recep Bilgin’i makamında ziyaret etti. Yönetim kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, Başkan Yardımcıları Okan Poyraz ve Şükrü Aydemir’den oluşan heyet bölge müdürü tarafından samimi bir ortamda karşılandı. Bölge Müdürü Recep Bilgin çocukluğunun Sarp köyünde geçmiş olması ve aslen Ardanuçlu olması münasebetiyle bölgemize gelişinin kendisini ziyadesiyle mutlu ettiğini ifade etti. Kendi memleketine hizmet edecek olması dolayısıyla Artvin’in ticaretine ve ekonomisine katkı sağlamak adına elinden gelen her imkânı zorlayacağını söyledi.

Bilgin ifadelerine ‘Hopa TSO Yöneticilerin eve üyelerine her türlü koşulda 7 gün 24 saat esasıyla hizmet vermek noktasında çaba göstereceğini ifade etmiş olup ilerleyen dönemde Gümrük mevzuatı ile ilgili sektör temsilcileri ile bir araya geleceğini, üyelerimizin gerekli bilgilendirmeleri periyodik olarak yapacağını söyleyerek devam etti.

Yapılan görüşmede Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ile koordineli bir çalışmanın bölgemiz için son derece olacağı konusunda ortak görüş birliğine varılmıştır.

Hopa TSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK kendilerine hayırlı olsun temennilerini sunarak görev süresince kendilerine başarılar diledi.

HOPA TSO KAÇKAR GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRÜ’NÜ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ