COVİD-19 SALGINI İLE MÜCADELE KAPSAMINDA DENETİMLER DEVAM EDİYOR

• 20.08.2020

Ülkemizde ve ilçemizde artış gösteren vaka sayıları sonrası sosyal mesafe ve maske takma zorunluluğu ile ilgili denetimler artırıldı.

Hijyenin, maske takmanın ve sosyal mesafenin hayati önem taşıdığı bu süreçte ve jandarma ekipleri ilçe genelinde denetimlerde bulunmaktalar. İşletmelerin denetimlerini gerçekleştiren ekipler dezenfektan ve kapalı alanlarda maske kullanımı noktasında uyarılarda bulunarak, önlem kapsamında eksikleri bulunan iş yerlerine eksiklerin tamamlanması talimatları verildi.
Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, -Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ile birlikte esnaf ziyaretleri yaparak tedbirli olmanın önemi ve virüsten toplumca korunmanın önemini anlatıldı.

COVİD-19 SALGINI İLE MÜCADELE KAPSAMINDA DENETİMLER DEVAM EDİYOR