HOPA TSO AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 10.09.2020

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası aylık olağan Meclis Toplantısı 9 Eylül Çarşamba günü Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI başkanlığında Meclis üyelerin katılımıyla meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Aylık Olağan Meclis Toplantısında 10 Gündem Maddesi görüşüldü.

Gündem Maddeleri; Oda İç Yönergesi 23. Madde gereği toplantıya katılım durumunun kayıt altına alınmasının değerlendirilmesi, Aylık mizanın değerlendirilmesi, Ardahan TSO, Aktaş ve Türkgözü ziyaretlerinin değerlendirilmesi, Ciha Kalesi Projesinin değerlendirilmesi, Şehir Ödülleri yarışmasının değerlendirilmesi, DOKA Laz Böreği Projesinin onaylanmasının değerlendirilmesi, Staj başvurusunun değerlendirilmesi, Askı çözümünün değerlendirmesi, Tescil talebinin değerlendirilmesi ve Odaya kesilen faturaların ödenmesi maddeleri görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

Toplantı sonrası Tolga ÇAKIR’ ın doğum günü kutlanarak pasta kesildi.

HOPA TSO AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ