ULAŞTIRMA HİZMETLERİ DÜZENLEME GENEL MÜDÜRÜ MURAT BAŞTOR BÖLGEMİZİ ZİYARET ETTİ

• 01.10.2020

Bir süre önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü görevine getirilen Murat Baştor saha ziyaretlerine bölgemizden başlayarak Hopa Ticaret ve Sanayi Odasını, Esenkıyı mevkiindeki Geçiş Belgeleri Dağıtım Ofisini ve Sarp Sınır Kapısını ziyaret ederek saha denetimi gerçekleştirdi.

Genel Müdür Baştor beraberindeki heyete Genel Müdür Yardımcısı Haydar Ufuk Kale, Denetim, Kontrol ve Teknik Muayene Daire Başkanı Cemalettin Doğmuş, Uluslararası İşbirlikleri ve Ulaşım Politikaları Daire Başkanı Hasan Boz, XI. Bölge Müdürü İhsan Gümrükçü, Bölge Müdür Yardımcısı Avni Sağır yer alırken Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Temsilcisi Can Özkaymak hazır bulundu.

Hopa Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı heyeti girişte karşıladıktan sonra makamda yapılan geçiş belgeleri ve lojistik konularında görüş alışverişi gerçekleştirildi. Başkan Akyürek Genel Müdür Baştor’a yeni görevlerinin hayırlı olması temennisini dile getirdi.

Daha sonra meclis toplantı salonunda TOBB temsilcisi Özkaymak tarafından Genel Müdür Baştor ve beraberindeki heyete Geçiş Belgeleri ve TOBB’     un üstlendiği görev ve dağıtım süreçleri hakkında sunum gerçekleştirdi.

Oda ziyaretinin ardından Esenkıyı mevkiinde bulunan Hopa TSO Geçiş Belgeleri Dağıtım Ofisini ziyaret eden heyet belge dağıtımını yerinde denetledi. Tır Parkını ve araç trafiğini de yerinde gözlemleyen Genel Müdür Baştor daha sonra Sarp Sınır Kapısına giderek incelemelerde bulundu

ULAŞTIRMA HİZMETLERİ DÜZENLEME GENEL MÜDÜRÜ MURAT BAŞTOR BÖLGEMİZİ ZİYARET ETTİ