ESKİ SARP EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ZİYARET

• 09.10.2020

Sarp Sınır Kapısında 2010-2014 yılları arasında Emniyet Müdür olarak görev yapmış olan Onur Karaburun bölgemize yaptığı ziyaret kapsamında Odamızı da ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı ve Yönetim Kurulu Başkanı Okan Poyraz ile bir araya geldi.

Sarp Emniyet Birimine ilk olarak Emniyet Müdürlüğü statüsünün verildiği 2010 yılında göreve gelerek 2014 yılına kadar bölgede başarı ile hizmet vermiş olan Onur Karaburun kardeşi ve ailesi ile birlikte Hopa TSO’ da eski dostlar olarak adlandırdığı Oda Yöneticileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Akyürek eski r dost burada görmemekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Sarp Sınır Kapısı Eski Emniyet Müdürü Karaburun ise nazik kabullerinden dolayı Oda Yöneticilerine teşekkür etti.

ESKİ SARP EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ZİYARET