Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

CTİLLE GRUP SAHİBİ MURAT KANBEROĞLU ODAMIZI ZİYARET ETTİ

  • 24.10.2020
  • hopatso

 

          Dekoratif Duvar Panelleri imalatı yapan CTİLLE GRUOP sahiplerinden Murat KANBEROĞLU Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ile bir araya geldi.

Başkan Osman Akyürek tarafından sıcak bir ortamda karşılanan Murat KANBEROĞLU şirketlerinin çalışma alanları ile ilgili bilgi verdi. Daha önceleri Azerbaycan’da uzun yıllar kendiişlerini yürüttüklerini ifade eden KANBEROĞLU daha sonra farklı bir üretim dalına yönelerek Dekoratif Duvar Panelleri üretimine başladıklarını, Türkiye’de bu üretimin sadece kendi şirketlerinde yapıldığını, müşteri potansiyelinin %70’lik kısmının yurt dışı olduğunu ve üretimlerini ihracat ettiklerini söyledi.

Hopa TSO Başkanı Osman AKYÜREK’ te ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, CTİLLE GRUOP’un işletmesini Hopa’ya taşıması ile İlçe ekonomisine ciddi bir katkı sunacağını ifade ederek “İlçemizde ihracata yönelik üretim yapan işyerlerinin artmasından memnuniyet duyuyorum. Hopa TSO olarak her türlü desteği vereceğimizi bilmenizi isteriz. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

CTİLLE GRUP SAHİBİ MURAT KANBEROĞLU ODAMIZI ZİYARET ETTİ
CTİLLE GRUP SAHİBİ MURAT KANBEROĞLU ODAMIZI ZİYARET ETTİ