Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

SÜT HAYVANCILIĞI ALANINDA BÜYÜK YATIRIM

  • 02.11.2020
  • hopatso

Albay Tarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin sahibi Yahya Kemal Albay ilçemizde büyük bir yatırım gerçekleştirerek 120 büyükbaş hayvanı barındıracak olan ve süt üretiminin gerçekleştirileceği tesisin açılışını gerçekleştirdi.

Açılış törenine Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Artvin İl Tarım ve Orman Müdürü Dursun Okur, Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı ve CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir katılarak kurdeleyi birlikte kestiler. Açılış töreninde gerçekleştirilen konuşmalarda söz alan Oda Başkanı Akyürek, hayvancılık sektörüne son dönemde büyü yatırımlar gerçekleştirilmektedir. Bu alana yatırım yapan iş insanlarımızın bölge ekonomisine yapacakları katkı önemlidir, Yahya Kemal Albay’ı bu yatırımından dolayı kutluyor, başaranılar diliyorum’ ifadelerini kullandı.  

Açılış töreni sonrası Artvin İl Tarım ve Orman Müdürü Dursun Okur’u makamında misafir eden Akyürek ve Bıyıklı nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Kısa süren görüşmede Artvin ilinin, Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinin tarım ve hayvancılık konusundaki sorunları ve çözüm yolları üzerine fikir alışverişi gerçekleştirildi.

SÜT HAYVANCILIĞI ALANINDA BÜYÜK YATIRIM
SÜT HAYVANCILIĞI ALANINDA BÜYÜK YATIRIM
SÜT HAYVANCILIĞI ALANINDA BÜYÜK YATIRIM