HOPA TSO KARDEŞ ODA ARDEŞEN TSO BAŞKANI KUYUMCU İLE BİRLİKTE HOPA VE KEMALPAŞA KAYMAKAMLARINI ZİYARET ETTİ

• 04.11.2020

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Tektaş Hopa TSO’ ya gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Hopa ve Kemalpaşa Kaymakamlarını makamlarında ziyaret etti.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Kardeş Oda Ardeşen TSO Başkan ve Yardımcısını ilk olarak Hopa TSO Başkanlık makamında ağırladı. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı ev sahipliğinde birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından bölgemizde faaliyet gösteren Ardeşenli iş insanlarını ziyaret ettiler.

Daha sonra heyet Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat ve Kemalpaşa Kaymakamı Recep Gündüz’ü makamlarında ziyaret ettiler. Kaymakamlık makamlarında gerçekleşen ziyarette ilçeler arası işbirliği fırsatları, bölgesel kalkınma ve ortak proje geliştirebilme hususları iki ziyaretinde ortak gündemi oldu.