HOPA TSO MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SERTİFİKA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 04.02.2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. ile Hopa TSO iş birliği ile 06/07 Ocak tarihleri arsından gerçekleştirilen Motorlu kara taşıtlar alım satım sorumlusu seviye 5 sınavına katılan ve sınavları başarıyla tamamlayan 41 aday belge almaya hak kazandı. Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü AYDEMİR ile mesleki yeterlilik belgeleri sahiplerine verdi.

Başkan AKYÜREK yaptığı açıklamada ‘6 İlçemizin katılımı ile gerçekleştirilen Yeterlilik belgeleri, bölgemizin gelişmesine, hizmet kalitesinin artması ve nitelikli işgücünün geliştirilmesi için büyük önem taşımaktadır. TOBB MEYBEM ve Odamız işbirliğinde 2. kez “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5” sınavı düzenlenmiş olup 41 aday başarılı olmuştur. Sınavları başarıyla tamamlayarak mesleki yeterlilik belgelerini almaya hak kazanan arkadaşlarımıza yetki belgelerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.’ İfadelerini kullandı.

HOPA TSO MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SERTİFİKA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ