Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

CİZRE SPOR ODAMIZI ZİYARET ETTİ

  • 11.02.2021
  • hopatso

TFF. 3. Ligde mücadele eden ve komşu ilçemizin Arhavispor futbol takımıyla 11.02.2021 Perşembe oynayacakları maç için ilçemizde konaklayan Cizrespor odamızı ziyaret ederek yöneticilerle bir araya geldi.

2018 yılında Hopa TSO ile Cizre TSO arasında Kardeşlik Köprüsü Projesi kapsamında kardeş oda protokolü imzalanarak ilçeler arasındaki dostluğun temelleri atılmıştır. Cizre TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sefinç’in de kardeşi olan Kulüp Başkanı Maruf Sefinç, kulüp müdürü Cengiz Şerement, tesis müdürü Ali Aşuk, teknik direktör Ender Traş, kaleci antrenörü İbrahim Aktay ve bazı takım oyuncularından oluşan heyet Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, Başkan Yardımcıları Okan Poyraz, Şükrü Aydemir ve Meclis Üyesi Tolga Çakır tarafından misafir edilerek yöresel lezzetlerde Coğrafi işaret tescilli Hopa Laz Böreği ve Hopa Hamsili ekmeği ikram edildi.

Takımın durumu ve alt liglerde yaşanan tesis ve maddi imkân sorunları hakkında gerçekleştirilen sohbetin ardından Oda adına başkan Akyürek kendilerini Hopa’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek Perşembe günü oynanacak Arhavispor ve daha sonraki maçlarında başarılar diledi. 

CİZRE SPOR ODAMIZI ZİYARET ETTİ
CİZRE SPOR ODAMIZI ZİYARET ETTİ