Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO SOGEP İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI

  • 11.02.2021
  • hopatso

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası 2021 yılının ikinci yarısı için düşündüğü proje kapsamında DOKA Artvin Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Berna Kiriş Turna ile bir araya gelerek konu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu çerçevesinde Kalkınma Ajansları üzerinden güdümlü proje yöntemiyle sosyal konularda uygulanan bir destek programı olan Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında bölgede 400 ton civarında üretimi olan ancak ticari bir ürün haline getirilememiş olan portakal ve mandalina ürünlerinin ekonomiye kazandırılması hususunda proje hazırlanması için izlenilecek yol ele alındı.

Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek Hopa ve Kemalpaşa’da kadın istihdamı sorununun hayata geçirilecek bu proje ile çözülebileceğine dikkat çekti. DOKA temsilcisi Berna Kiriş Turna Hopa TSO ile birlikte gerekli hazırlıkların yapılarak projenin sunulması noktasında üzerine düşeni yapacağını söyledi ve proje kapsamında dikkat edilmesi gerek önemli noktalarla bilgilendirmelerde bulundu. 

HOPA TSO SOGEP İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI