HOPASPOR YÖNETİMİNDEN ODAMIZA ZİYARET

• 16.02.2021

Yeni yapılanmasıyla TFF 3. Ligin ikinci yarısına hızlı bir başlangıç yapan Artvin Hopaspor Hopa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Aydemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Uzunkaya ile bir araya geldi.

Başkan vekilleri Kemal Makar ve Alişan Ender Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Osman Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Rıfat Acar, Enver Topaloğlu ve Özgen Akbıyık’tan oluşan Hopaspor heyeti kulüpte gerçekleştirilen yapılanma ve gelecek planları hakkında bilgi paylaşımında bulunarak destek talep etti.

Başkan Akyürek Hopaspor ‘un başarılı sonuçlar almaya devam edeceğine inandığını belirterek Hopaspor yöneticilerine bu süreçte başarılar diledi. Sözlerine ‘daha önce olduğu gibi kulübümüze destek olmaya devam edeceğiz’ diyerek devam eden Akyürek’e ziyaretin sonunda plaket takdim edildi.

HOPASPOR YÖNETİMİNDEN ODAMIZA ZİYARET