HOPA TSO 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

• 08.03.2021

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Kadın üyeleri ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Odamız Meclis toplantı salonunda kutladı.

Gerçekleştiren organizasyonda ilk olarak 8 Mart Dünya Kadınlar günü tarihçesi hakkında bilgilendirici video paylaşımı gerçekleştirildi.

Etkinliğe katılan kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar günü hakkındaki değerlendirmelerini paylaşırken Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK Hacı Bektaşi Veli’nin Kadıncık Ana için “Eşiniz mi?” diye sorduklarında “Eşim değil, eşitim,” diye cevap verdiğini hatırlatarak kadınlarımızın pozitif ayrımcılığa bile ihtiyaç duymayacağı bir dünya temenni ettiğini ifade etti.

Programın sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Meclis Başkanı Gökhan BIYIKLI ve Meclis Üyesi Ertan TOPALOĞLU tarafından katılımcılara çiçek ve saat taktim edildi.

HOPA TSO 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI