KEMALPAŞA’DA GIDA SATIŞINDA FARKLI KOMSEPT

• 17.03.2021

Kemalpaşa’da Yenigüller gıda toptan perakende satış mağazasının açılışı gerçekleşti.

Kemalpaşa Kaymakamı Sayın Recep GÜNDÜZ, Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Arif LOKUMCU' nun kurdelasını kestiği açılışa İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı, Hopa TSO Meclis Başkanı ve Yöneticileri katıldı.

Gıda mağazacılığına farklı bir konseptle giriş yaptığını belirten işletme sahibi Timur YENİGÜL 'hem ucuz hem kaliteli hemde organik ürünleri aynı anda tüketicinin hizmetine sunuyoruz. Burada süslü raflarda ürün sergisi yaparak tüketiciyi kandırmıyoruz. Biz ürünlerimizi direk üreticiden alıp buraya getiriyor ve satışa sunuyoruz' dedi.

Açılışa katılan protokole yöresel el yapımı baklava ve Laz böreği ikramı yapıldıktan sonra açılış sona erdi.

Hopa TSO heyeti ve Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Arif LOKUMCU Belediye ekibiyle birlikte Makriyal kilisesinde inceleme yaparak, buranın turizme kazandırılması için belediye tarafından yapılan çalışmalar yerinde kontrol edildi. Hopa TSO Başkanı Osman AKYÜREK Kemalpaşa Belediyesinin duyarlı çalışmalarından dolayı LOKUMCU' ya teşekkür etti.

KEMALPAŞA’DA GIDA SATIŞINDA FARKLI KOMSEPT