İHRACATTA YAŞANILAN SIKINTILAR GÖRÜŞÜLDÜ

• 06.05.2021

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Gümrük Komisyonu Üyeleri ihracatta ve gümrüklerde yaşanan sorunlar ile ilgili gerekli mercilere iletmek için odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü AYDEMİR ile bir toplantı gerçekleştirdiler.

Toplantı sonrasında Başkan AKYÜREK üyelerimizin ihracatta ve gümrüklerde karşılaştığı sorunları çözmek için Kaçkar Ticaret ve Bölge Gümrük Müdürü Sn. Recep BİLGİN ’i ziyaret ederek gümrüklerde yaşanılan sıkıntıları paylaştı.

Kaçkar Ticaret ve Bölge Gümrük Müdürü Sn. Recep BİLGİN İhracat ve Ticaretin önündeki engelleri kaldırarak ticareti kolaylaştırmak adına vatandaşlarımızın gümrükte yaşadıkları sorunların çözüm noktasında gerekli talimatları vereceği sözünü Başkan AKYÜREK’ e iletti. Başkan AKYÜREK teşekkürlerini ileterek ziyaret sonlandırıldı.

İHRACATTA YAŞANILAN SIKINTILAR GÖRÜŞÜLDÜ