Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO KEMALPAŞA ZİYARETLERİ

  • 02.06.2021
  • hopatso
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Başkan Yardımcısı Okan POYRAZ, Meclis Üyesi Arif LOKUMCU ve Aydın TATAR Kemalpaşa Kaymakamı Sayın Recep GÜNDÜZ’ ü makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette Başkan AKYÜREK; Gümrük sahasına girerek araçlarının evrak işlerini takip etmek ve düzenlemeleri yapmak için Sarp mülki idare amirliğine başvuran ve dosyaları bekleyen yaklaşık 30 kişilik liste hakkında talepler iletildi. Sayın GÜNDÜZ konuyu inceleyeceğini ve kısa süre içerisinde gerekenin yerine getirileceğini dile getirdi.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından heyet Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Sayın Ali Merkant TOPALOĞLU’ nu ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.
Emniyet Müdürü TOPALOĞLU nazik ziyaretlerinden ötürü Hopa TSO heyetine teşekkürlerini ileterek en kısa sürede iadeyi ziyarette bulunacağını aktardı.
Daha sonra Hopa TSO heyeti Kemalpaşa ÇAYKUR Fabrikası Müdürü olarak atanan Sayın Erdal TOHUMCU’yu ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.
Fabrika Müdürü Sayın TOHUMCU, Fabrikanı çay alım kapasitesi ve çaya uygulanan kotalar hakkından heyete bilgi vererek ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.
Hopa TSO heyeti Kemalpaşa ziyaretleri kapsamında Kemalpaşa’da faaliyet gösteren oda üyelerini ziyaret etti.
HOPA TSO KEMALPAŞA ZİYARETLERİ
HOPA TSO KEMALPAŞA ZİYARETLERİ
HOPA TSO KEMALPAŞA ZİYARETLERİ