Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

TÜRKİYE İŞ BANKASI HOPA ŞUBE MÜDÜRÜ ŞAFAK EROĞLU ODAMIZI ZİYARET ETTİ

  • 03.06.2021
  • hopatso
Türkiye İş Bankası Hopa Şube Müdürlüğüne atanan Şafak Eroğlu Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK ile bir araya geldi. Oda üyesi İhsan Beşiroğlu da ziyarette yer aldı.
Eroğlu Tekirdağ ilindeki müdür yardımcılığı görevinin ardından ilk şube müdürlüğü olarak görev yapacağı Hopa’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Gerçekleştirilen sohbette balık avcılığına olan merakından bahseden Eroğlu, özellikle zıpkınla avlanma konusunda Türkiye birincilikleri olduğunu ve bu alanda Hopa denizinin geniş bir balık çeşitliliğine sahip olduğunu dile getirerek, zıpkınla avlanma sporunun bu bölgede gelişmesini istediğini söyledi. Konu hakkında değerlendirmelerini paylaşan Başkan Akyürek, Hopa TSO olarak bu konuyu gündeme alarak ilçemiz ve bölgemiz için farklı bir alan olan zıpkınla avcılığın gelişmesini destekleyeceklerini ifade etti.
Daha sonra Başkan Akyürek, şube müdürü Eroğlu’na yeni görevinin ilçemize ve kendisine hayırlı olması temennisinde bulunarak ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.
TÜRKİYE İŞ BANKASI HOPA ŞUBE MÜDÜRÜ ŞAFAK EROĞLU ODAMIZI ZİYARET ETTİ