Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

GAZİOĞLUN’DAN ÇİFTE AÇILIŞ

  • 16.07.2021
  • hopatso

Hopa TSO Meclis Üyesi Kemal Gazioğlu’nun sahibi olduğu Gazioğlu Petrol ile Köşk Oteli açılış töreni Artvin Valisi Sayın Yılmaz DORUK’ un katılıyla gerçekleştirildi.

Açılış törenine Hopa ve Kemalpaşa Kaymakamları, Belediye Başkanları, Başsavcı, Kaçkar Ticaret ve Bölge Müdürü,  Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Partiler, Kamu Kurum ve Banka Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.  

Açılış konuşmasını yapan Kemal GAZİOĞLU,  Başta Artvin Valisi Sayın Yılmaz DORUK olmak üzere protokolün tüm temsilcilerine ve diğer katılımcılara teşekkür etti.

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK konuşmasında, ‘Bugün burada önemli bir açılışa şahitlik ediyoruz. Hopa bir ticaret merkezidir. Bugün burada Gazioğlu Şirketler Grubu'nun iki önemli yatırımının açılışındayız. Yurtdışı ticaret ile bugün Gürcistan, İstanbul, Kırgızistan ve diğer cumhuriyetlere yaptığı yatırımlarla ile dış ticaret girişimleri takdire değerdir. Hopa TSO’ nin hem yönetiminde hem de yurtdışı sorumlusu sıfatıyla aramızda olan Kemal Gazioğlu ilimizin ve bölgemizin iş insanlarına örnek oluşturacak kadar önemlidir. Sayın Valimizin ‘ilimizin kurtuluşu turizm yatırım ve tanıtımıdır’ diyerek yaptığınız çalışmaları yakından takip eden biri olarak şahsım ve Hopa TSO olarak şükranlarımı sunuyorum teşekkür ediyorum. Sayın Valim Turizmde önemli destinasyon olan Çağçağan Şelalesi, Ciha Kalesi ve Makriali Kilisesi bir an önce projelendirilmesi turizme katılması için desteklerinizi beklemekteyiz.

Gazioğlu ailesine istihdama, ekonomiye verdiği katkılardan dolayı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum’. İfadelerini kullandı.

Daha sonra hayırlı olsun dillekleri ile açılış kurdelesi kesilmesi ardından günün anısına çekilen fotoğraflarla tören sona erdi.

GAZİOĞLUN’DAN ÇİFTE AÇILIŞ
GAZİOĞLUN’DAN ÇİFTE AÇILIŞ
GAZİOĞLUN’DAN ÇİFTE AÇILIŞ
GAZİOĞLUN’DAN ÇİFTE AÇILIŞ
GAZİOĞLUN’DAN ÇİFTE AÇILIŞ
GAZİOĞLUN’DAN ÇİFTE AÇILIŞ
GAZİOĞLUN’DAN ÇİFTE AÇILIŞ