HOPA TSO AFETZEDELERİN SU İHTİYACINI KARŞILADI

• 25.07.2021

Arhavi'deki aşırı şiddetli yağış sonrasında kapisre deresi taşmış ve Arhavi ilçe merkezinin bir kısmı büyük oranda sel altına kalmıştı. Yaşanılan felaketin ardından Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman AKYÜREK, Başkan yardımcısı Okan POYRAZ, Meclis Üyesi Aydın TATAR ve AK Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta ile birlikte yerinde incelemelerde bulundu. Başkan AKYÜREK kriz masası ekiplerini ziyaret ederek ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı. Kriz komisyonu içme suyu ihtiyacı olduğunu Başkan AKYÜREK’ e iletti.

Hopa TSO selden zarar gören vatandaşların içecek su ihtiyacını karşılamak üzere bir tır dolusu 19 litrelik ve 5 litrelik hazır içecek suyu Arhavi halkına ücretsiz dağıttı.

Dağıtım organizasyonunda Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman AKYÜREK, Başkan Yardımcısı Okan POYRAZ, Arhavi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Atıf KESİM, Arhavi İşadamı Hüsnü HATİNOĞLU, Hopa TSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet UZUNKAYA ve Meclis Üyesi ERTAN TOPAL yer aldı.

Arhavi TSO Başkanı Atıf KESİM Hopa TSO heyetine yardımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Başkan AYÜREK, bunun nasıl bir acı olduğunu çok kısa bir süre önce Hopa'da yaşanan afet sırasında tecrübe ettiklerini belirterek, sıkıntılı günlerinde kardeş ilçemiz Arhavi’nin her zaman yanında olacaklarını kaydetti.

HOPA TSO AFETZEDELERİN SU İHTİYACINI KARŞILADI