Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

AR-GE VE İNOVASYON DANIŞMANI SEVAL YILMAZ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

  • 29.07.2021
  • hopatso

Coğrafi İşaret ve Marka Tescili konularında uzmanı ve ADIMPATENT Firmasının kurucu ortağı olan Seval Yılmaz Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Oda Genel Sekreteri Hamdi Yıldırım ile bir arya geldi.

Gerçekleştirilen ziyarette coğrafi işaret ve marka tescilleri konusunda atılabilecek yeni adımlar değerlendirilirken, Ar-Ge ve İnovasyon Danışmanı Yılmaz Ticaret ve Sanayi Odasının yanı sıra yöre insanı olarak bölgeye bu alanda katkı sunmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.

Başkan Akyürek coğrafi işaret konusunda Hopa Laz Böreği ve Hopa Hamsili Ekmeği konularında Oda bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalardan Yılmaz’a bahsetti. Bundan sonraki süreçte bölgede hangi ürünlerle ilgili tescil süreçlerinin yürütülebileceği hakkında fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Danışman Seval Yılmaz kabullerinden dolayı Başkan Akyürek’e teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdıktan sonra marka tescili konusunda girişimleri bulunan Oda üyesi Kemal Albay’a yürütülmesi gereken aşamalar hakkında bilgi verdi.

AR-GE VE İNOVASYON DANIŞMANI SEVAL YILMAZ ODAMIZI ZİYARET ETTİ