Hopa
+C

Yük.: +10°

Düş.: +

Pe, 21.04.2016

HABERLER

HOPA TSO YENİ ATANAN KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ

  • 09.09.2021
  • hopatso

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Kemalpaşa ilçesi Kaymakamlığına atanan Mehmet Faruk Saygın’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Oda Meclis üyeleri Aydın Tatar, İsmet Başar, Meriç Burçin Özer, Yener Balkaya ve Kemal Gazioğlu yer aldı.

Başkan Akyürek: ‘1885 yılında kurulmuş olan Hopa Ticaret ve Sanayi Odası o dönemin sayılı odalarındandır. Bulunduğu mevkii itibariyle bir kavşak noktası olması, sınır kapımız ve Hopa limanı şehrimiz için büyük önem taşımaktadır. Dolayısıyla ülkenin ticari kapasitesi yüksek ilçeleri arasındayız. Odamız, Akreditasyon Faaliyetleri kapsamında Türkiye genelinde yüzde 20 ‘nin içerisinde bulunmaktadır. Hopa ve Kemalpaşa adına yapılması düşünülen her konuda destek vermekten yanayız. Yeni göreviniz hayırlı olsun ‘ dedi. Ziyarette Kaymakam Saygın’a Hopa Laz Böreği ikram edildi.

Kaymakam Saygın: ‘ Yaşanabilecek sorunlar karşısında mevzuata uygun ve koordineli bir şekilde çalışmak istiyoruz.’ ifadelerini kullandı.

Görüşme Hopa ve Kemalpaşa’nın ekonomisi üzerine yapılan sohbetle devam etti. Ziyaretlerinden ötürü Kaymakam Saygın Hopa Ticaret ve Sanayi Odası heyetine teşekkürlerini iletti.

Ardından Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Kaçkar Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Recep Bilgin’i makamında ziyaret etti.

Sarp Sınır Kapısıyla alakalı bilgi alışverişinde bulunulduktan sonra Bölge Müdürü Bilgin işleyiş hakkında bilgiler verdi. Bölge Müdürü Bilgin, tırların geçiş esnasında yaşadıkları zorlukları en aza indirmek için yaptıkları çalışmalar, bankamatik sistemi, iş takipçileri için temin edilen ofis konularından bahsetti.

Ziyaret karşılıklı dilek ve temenniler dile getirildikten sonra sona erdi.

HOPA TSO YENİ ATANAN KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ
HOPA TSO YENİ ATANAN KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ